Αρχική > Uncategorized > ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

1 Οκτωβρίου, 2011 Σχολιάστε Go to comments

Καταγγέλλουμε την εκβιαστική και μαφιόζικη στάση της πρόεδρου του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και αντιπρυτάνεως κας Δ. Λιάλιου. Την Τετάρτη 21/9/11 εν μέσω Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών (ΣΦ), ώρα 15:30, τηλεφώνησε σε φοιτητή του Τμήματος και του ζήτησε να ανακοινώσει στο σώμα της Συνέλευσης ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η κατάληψη, η εξεταστική θα χαθεί οριστικά και αμετάκλητα. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα νόμιμα περιθώρια.

Μία εβδομάδα αργότερα (28/9), λίγες ώρες μετά την νέα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και αφού η κατάληψη είχε λήξει, η ίδια κυρία τηλεφώνησε ξανά σε μέλος Συντονιστικής Επιτροπής της Κατάληψης ανακοινώνοντας πως έχει συγκληθεί Συνέλευση Τμήματος για να συζητηθεί πρόταση σχετικά με την διεξαγωγή της χαμένης εξεταστικής.

Κατά την διεξαγωγή της Συνέλευσης Τμήματος (29/9) η τυπολάτρης κυρία πρόεδρος έψαχνε εναγωνίως τρόπους να παρακάμψει τον Νόμο τον οποίο πριν από μόλις μια εβδομάδα(!) επικαλούνταν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κυρία πρόεδρος φάσκει κι αντιφάσκει. Τοποθετείται ενάντια στον νόμο Διαμαντοπούλου στη θεωρία, αλλά τον υποστηρίζει έμπρακτα ως νόμο του κράτους που πρέπει να εφαρμοστεί, με εκβιασμούς για χαμένες εξεταστικές και εξάμηνα, και συμμάζεμα εξεταστικής που έχει χαθεί. Ξέρουμε καλά τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας για να συκοφαντούν μορφές αγώνα και να τρομοκρατούν τους φοιτητές ώστε να μην λαμβάνονται αγωνιστικές αποφάσεις.

Advertisement
Κατηγορίες:Uncategorized
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: