Αρχική > Uncategorized > Απόψεις για την Κυρία Παναγιωταρέα και τα σημερινά γεγονότα (15/12/2011)

Απόψεις για την Κυρία Παναγιωταρέα και τα σημερινά γεγονότα (15/12/2011)

15 Δεκεμβρίου, 2011 Σχολιάστε Go to comments
Απόψεις, απόψεις….

Ε λοιπόν όσο μεγαλώνω, τόσο διαπιστώνω ότι όντως οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες: Ο καθένας έχει κι από μία και συχνά βρωμάνε σκατά.
Α, το καλύτερο είναι ότι υπάρχει μια ολόκληρη σχολή κωλοτρυπίδων που υποστηρίζουν ότι πρέπει να σέβομαι την οποιαδήποτε κωλοτρυπίδα του οποιουδήποτε, ασχέτως περιεχομένου. Ναι, οκ, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο σεβασμός ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. Εάν θέλεις να σεβαστώ την κωλοτρυπίδα σου, κοίτα να την στηρίξεις με λογικά επιχειρήματα και όχι παπαρολογίες και αφορισμούς.

Και μετά από αυτόν τον εξαίσιο πρόλογο έρχομαι στο θέμα του συγκεκριμένου post για να εκφράσω κι εγώ την κωλοτρυπίδα μου.

Σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, ξημέρωσε μια ιστορική μέρα για το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ. Γιατί; Επειδή σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανέλιξης της Κυρίας Παναγιωταρέα φέρνοντας την στο βαθμό της πλήρους Καθηγήτριας, άρα έτοιμης να αναλάβει την προεδρία του Τμήματος ώστε να γίνει επιτέλους ανεξάρτητη Σχολή. Μπράβο στην Κυρία Παναγιωταρέα, μπράβο και στο ταλαίπωρο Τμήμα μας. Η Πρόεδρος Κυρία Λιάλιου μάλιστα δάκρυσε από τη συγκίνηση.

Το Δ.Σ…μας; Σας, καλύτερα γιατί εγώ δεν ψήφισα κανέναν καραγκιόζη, έβγαλε απόφαση να στηρίξει την αγαπητή Κυρία υπό την αντίληψη πως είναι καλή, ευγενική και πως η κατάρτισή της στο δημοσιογραφικό τομέα βοηθάει τους φοιτητές και τώρα και στο μέλλον. Επίσης στο αισχρό και εμετικό κείμενο του Δ.Σ. αναφέρει πως «Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα ακαδημαϊκά της κριτήρια». Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Πως έξι άτομα συγκεντρώθηκαν και οι τρεις, οι ΠαΣΠίτες δηλαδή, ψήφισαν υπέρ και λόγω Προεδρικής ψήφου έβαλαν από κάτω τη σφραγίδα του συλλόγου. Άπειρο respect στην Ιωάννα από την Ομάδα Φοιτητών για την «κατά» ψήφο της και ταυτόχρονα άπειρος εμετός στο δεύτερο άτομο της Ομάδας που δεν ήταν εκεί με αποτέλεσμα την ισοψηφία. Καταλάβατε τι έγινε; Χεστήκατε.

Η Παναγιωταρέα βοηθάει τους φοιτητές!!! Το ακούσαμε κι αυτό! Ξεχάσατε ρε πριν από δύο και τρία χρόνια τις απειλές, τα βρισίδια, την απαράδεκτη συμπεριφορά; Ή μήπως όλα αυτά είναι αρχαία ιστορία, δεν έγιναν ποτέ;

Γιατί η λέξη «έρευνα» δεν υπάρχει πουθενά στο έτοιμο για δημοσιογραφία κεφάλι σας. Το ότι πέταγε πράγματα σε μια φοιτήτρια στο γραφείο της βρίζοντας και προγκήζοντάς την; Χεστήκατε. Το ότι φέτος, ΦΕΤΟΣ γαμώ το ξεσταύρι σας έκανε εξετάσεις μέσω Ίντερνετ;; Χεστήκατε. Και γιατί; Επειδή «Ο τρόπος που κάνει το μάθημα με βοηθάει». ΕΝΝΟΕΙΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ή Η ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ; Η ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΩ SKYPE;;; «Μας δίνει κάμερες». Ευχαριστούμε πολύ, δηλαδή το ότι αυτή μας δίνει κάμερες την κάνει καλή, όχι ότι το Τμήμα έχει έλλειψη δημοσιογραφικών και πρακτικών μαθημάτων. Και το καλύτερο που άκουσα σήμερα: «Εγώ μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της και με βοηθάει, είναι γαμάτη.» ΣΚΓΡΓΡΦΡΓΡΓΓΡ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ;;;; Ανόητα πλάσματα, δεν υπάρχει μόνο ο εαυτούλης σας!!! Αλλά χεστήκατε! Παρατηρώ τα τελευταία δύο χρόνια την άνοδο μιας νέας φουρνιάς φοιτητών στο Τμήμα. Τους αριβίστες, τους καριερίστες, τους φιλόδοξους. Αυτούς που γουστάρουν γιατί «θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι» και πιστεύουν ότι άτομα σαν την Παναγιωταρέα είναι το παράδειγμα. Κι έτσι γλύφουν και γλύφουν και γλύφουν και σκοπός τους είναι μια μέρα να έχουν άλλα άτομα που θα γλύφουν αυτούς. Και γράφει το κείμενο του Δ.Σ: «Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα ακαδημαϊκά της κριτήρια». Καθυστερημένος είσαι παιδάκι μου ή απλά βλάκας;;; Έχει τριάντα σελίδες βιογραφικό γεμάτο ΠΑΠΑΡΙΕΣ και δεν μπορείς να κρίνεις; Τόσο ξένη σου είναι η έρευνα, η επαγωγική σκέψη η εξαγωγή συμπερασμάτων; Έχει γράψει για μεταπτυχιακές σπουδές δύο δίμηνα σεμινάρια στο BBC, αυτό δε σου λέει τίποτα; Πώς σκατά θες να γίνεις «δημοσιογράφος»; Αλλά χέστηκες!

Ναι, έτσι έγινε με το Δ.Σ. Δεν έγινε Γενική Συνέλευση για το θέμα. Γιατί να γίνει άλλωστε; Δε τη ζήτησε κανένας και δε θεώρησε το Δ.Σ. το θέμα αρκετά σημαντικό. Αλλά και πάλι και να γινόταν Συνέλευση θα ερχόταν κανένας; Όχι βέβαια, αφού χεστήκατε!

Άλλος θεός πάλι ο Πασχαλίδης σήμερα. Ερωτηθέντας γιατί δεν ήταν μέσα στη διαδικασία εκλογής άρχισε τις υστερίες λέγοντας «Θα μας ελέγξουν τώρα και οι φοιτητές»! Συγγνώμη Κύριε Πασχαλίδη δε θα ξαναγίνει. Είναι δυνατόν να βγάζουν γλώσσα οι φοιτητές;

Αυτοί είναι ρε οι καθηγητές σας, οι άνθρωποι στους οποίους θέλετε να μοιάσετε. Και κρίνοντας μάλιστα από το ποσοστό έρευνας που κάνατε για την Παναγιωταρέα, (0%) είστε στο σωστό δρόμο να γίνεται ακριβώς σαν κι αυτήν. Α, δουλεύετε ή θα δουλέψετε σκληρά, δεν το αμφισβητώ αυτό. Για να γίνετε αργότερα συντάκτες σε εφημερίδες και κανάλια τα οποία τώρα βρίζετε με ανώτερο ύφος φυσικά, επειδή ξέρετε ότι «γράφουν αηδίες» Αλλά τι να κάνεις; Βλέπεις κι εγώ χέστηκα, ο Φλεβάρη, άντε τον Ιούνη το πολύ εγώ έχω πάρει πτυχίο και γεια σας. Αλλά σκέφτομαι, τόσο αδιαφορία πια;
Ναι, τόσο. Κουράστηκα από τις ίδιες αηδίες και από το να γίνομαι γραφικός. Χεστήκατε; Καλά κάνατε, άλλωστε είναι γεγονός πως σε μερικά χρόνια θα είστε στελέχη κι εγώ ακόμα περιθωριακός, άφραγκος και τεμπέλης. Μπράβο σας όμως και μαζί με σας σε όλους όσους συνεργάστηκαν για την εκλογή της συγκεκριμένης Κυρίας. Μπράβο στο ανύπαρκτο ήθος σας και στην κλειστόμυαλη οπτική σας. Μπράβο στους εκλέκτορες που με το που ήρθαν πέρασαν από το γραφείο της για φιλικό καφεδάκι, μπράβο στον «αντικειμενικό» εκλέκτορα που δήλωσε απερίφραστα πως υπήρξε πρότερη συνεννόηση μεταξύ τους και μετά πήγε να τα μπαλώσει. Τα ξέρατε αυτά; Όχι βέβαια, χεστήκατε.

Οπότε; Οπότε πάρτε και την δικιά μου κωλοτρυπίδα που βρωμάει σκατά και χολή και χώστε την εκεί που πάνε όλες οι αχρείαστες γνώμες.

Κυρίες και κύριοι εκλέκτορες, κυρίες και κύριοι Καθηγητές, Κυρία Πρόεδρε του Τμήματος, αγαπητοί συμφοιτητές, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Advertisement
Κατηγορίες:Uncategorized
 1. Βονιφάτιος ο Μoμφερατικός
  28 Δεκεμβρίου, 2011 στο 19:10

  Tέτοιος κώλος, τέτοιος ψόλος δηλ. σε τέτοιο κώλο αρμόζει τέτοιο πέος . Τι ψάχνεις να βρείς ρε φίλε , στην Γιουνανιστάν ζείς , τα πάντα είναι γιαλαντζή . Γιαλαντζή πολιτικοί ,κυβερνήσεις , επιστήμονες, γιατροί , δικηγόροι , φυσικά και γιαλαντζή καθηγητές , τεάμ καθηγητές , τι τα θές τα διδακτορικά, υφηγεσίες , διατριβές, έρευνες, ανακοινώσεις. Γιατί να μή γίνει καθηγήτρια η κυρία Αννα ; Για πολλά χρόνια η κ Αννα έκανε εκπομπές στην τηλεόραση ( χωρίς να καταλαβαίνουμε το τι λέει ) , αυτό δεν αρκεί ; Εδώ υπάρχουν καθηγητές Τουρκολογίας που δεν ξέρουν λέξι τουρκική . Που νομίζεις ότι ζεις ; Στην χώρα του – άρπαξε για νάχεις κλέψε για να φάς – ότι φάω ότι πιώ κ’ιοτι αρπάξει ο κώλος μου . Εδώ ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και κυβερνάει ο Καρατζαφέρ αγάς . Γιουνανιστάν είπαμε.
  Βονιφάτιος ο Μομφερατικός

 2. anonimos tr
  13 Αυγούστου, 2012 στο 21:47

  Ευτυχώς αποφοίτησα… Αλλά… Απογοήτευση μόνο…

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: